MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Tak świętował Nadbużański Oddział Straży Granicznej w Chełmie. Zobacz zdjęcia

Tak świętował Nadbużański Oddział Straży Granicznej w Chełmie. Zobacz zdjęcia

Młodszy inspektor Michał Pawliński nowym komendantem Policji w Przysusze

Młodszy inspektor Michał Pawliński nowym komendantem Policji w Przysusze

Polecamy

Szukasz niebanalnego prezentu dla mamy? Na Dzień Matki podaruj lecznicze nalewki

Szukasz niebanalnego prezentu dla mamy? Na Dzień Matki podaruj lecznicze nalewki

Stroje kąpielowe dla puszystych. Te modele optycznie odejmą kilka kilogramów!

Stroje kąpielowe dla puszystych. Te modele optycznie odejmą kilka kilogramów!

Dieta na krew. Potrzebujesz nie tylko żelaza!

HIT DNIA
Dieta na krew. Potrzebujesz nie tylko żelaza!