MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Wielki pożar, płoną budynki gospodarcze! W środku maszyny

Wielki pożar, płoną budynki gospodarcze! W środku maszyny

Uczniowie "Grota" uczą się rysunku w Jędrzejowskiej Galerii na Szlaku [ZDJĘCIA]

Uczniowie "Grota" uczą się rysunku w Jędrzejowskiej Galerii na Szlaku [ZDJĘCIA]

Polecamy

Nowe przepisy dla kierowców. Co zmieni się 17 czerwca 2024 roku?

Nowe przepisy dla kierowców. Co zmieni się 17 czerwca 2024 roku?

Taryfikator mandatów 2024. Za te wykroczenia grozi mandat 1500 zł

Taryfikator mandatów 2024. Za te wykroczenia grozi mandat 1500 zł

Wodór już nie wycieknie. Przełomowy wynalazek polskiej firmy technologicznej

Wodór już nie wycieknie. Przełomowy wynalazek polskiej firmy technologicznej