MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Składniki:
- pieczarki,
- cebula,
- czosnek,
- mięso mielone,
- papryka wędzona,
- ser żółty,
- olej.

Jak zrobić pieczarki faszerowane mięsem mielonym?
1. Pieczarki podsmażyłam i zdjęłam z patelni.
2. Na tej samej patelni podsmażyłam mięso z poszatkowaną cebulą i wyciśniętym czosnkiem oraz przyprawami.
3. Pieczarki nadziałam mięsem, posypałam startym żółtym serem i zapiekłam w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu, aż ser się zrumienił.

Zobacz również

Polski Cukier Gwiazda z brązowymi medalami drużynowych mistrzostw Polski - zdjęcia

Polski Cukier Gwiazda z brązowymi medalami drużynowych mistrzostw Polski - zdjęcia

Kilkuset rolkarzy przejechało ulicami Radomia. Było widowiskowo [ZDJĘCIA]

Kilkuset rolkarzy przejechało ulicami Radomia. Było widowiskowo [ZDJĘCIA]

Polecamy

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Epidemia e-papierosów w polskich szkołach. Trzeba bić na alarm!

Epidemia e-papierosów w polskich szkołach. Trzeba bić na alarm!

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE